Σεισμόσ Τώρα Αθηνα / Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα : Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. 1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα .

Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα from www.in.gr
Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. 1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας.

Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα .

Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Τα σενάρια και οι αριθμοί. 1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021: Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι .

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021: Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα from www.in.gr
1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021: Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα .

Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα .

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . 1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Τα σενάρια και οι αριθμοί. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021: Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής.

Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. 1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα . Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021:

Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα from www.in.gr
Τα σενάρια και οι αριθμοί. Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. 1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα .

Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021:

Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . 1, a, 26/10/2021 02:03:53 · 29.0 χμ ν του ηρακλείου . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, . Τα σενάρια και οι αριθμοί. Ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών στην κλίμακα . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021: Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα .

Σεισμόσ Τώρα Αθηνα / Σεισμόσ Τωρα / Σεισμόσ Τωρα : Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ.. Σεισμική δόνηση έγινε στις 15:52, αισθητή στην αθήνα, σύντομης διάρκειας. Πρόσφατοι σεισμοί live σε χάρτη στην ελλάδα και με live εικόνα της γύρω περιοχής. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Όλες οι εορτές και τα πιο σημαντικά γεγονότα · σεισμός στην αθήνα · προμαχοσ 2021: